Fight House
TERVETULOA
Ajanvaraus

Lajit

Jos etsit itsepuolustustaitoa, hyvää kuntoa, monipuolista harrastusta, ryhmäliikuntaa, tai motivaattoria personal trainerista. Olet tullut oikeaan paikkaan.

Työkyky, hyvinvointia, lihashuoltoa, rentoutumista etsiessäsi klikkaa Personal Trainer Iina Perkiön sivut House of Balance

Kattavan listan FHB.fi tarjoamista palveluista, kuvauksineen löydät Varaaheti.fi ajanvaraus -palvelusta.

fight house tag

Defendo

Itsepuolustusjärjestelmä, joka todella toimii.
Menetelmä pohjautuukin todellisessa elämässä saatuihin kokemuksiin: niitä analysoimalla järjestelmään on valikoitunut tehokkaimmat, todellisissa hätävarjelu- ja voimankäyttötilanteissa toimivat itsepuolustustekniikat ja ratkaisumallit.

Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti: ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty.

Defendo on helposti opittava järjestelmä, joka keskittyy vastaamaan niihin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Järjestelmä tarjoaa harjoittelijalle ammattimaisen harjoittelun haastavissa ja turvallisissa olosuhteissa. Harjoittelu on monipuolista ja kohottaa fyysistä kuntoa, lisää harrastajan itseluottamusta ja antaa tietoa kuinka selviydytään erilaisista tilanteista, joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin.

Harjoittelu perustuu hyvin koulutettuihin ohjaajiin, jotka jakavat taitonsa, kokemuksensa ja tietonsa kanssasi. Vaikka harjoittelu on vakavaa, se ei kuitenkaan ole ryppyotsaista. Pieni pilke silmäkulmassa tekee harjoittelusta rentoa ja helpottaa asioiden harjoittelua.

fight house tag

Lukkopaini

Lukkopaini on kamppailulaji, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Laji on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa, merkittävämpänä erona se, ettei lukkopainissa käytetä gitä. Lisäksi lukkopainissa saa vapaasti käyttää jalkalukkoja, kun taas brasilialaisessa jujutsussa niiden käyttö on rajoitettua.

Lukkopainin tekniikoilla on merkittävä osa vapaaottelussa, sillä usein kamppailutilanne ajautuu lähikontaktiin ja siitä mattopainiksi. Lukkopainissa yhdistellään muun muassa vapaapainin, sambon, brasilialaisen jujutsun ja judon tekniikoita.

fight house tag

Potkunyrkkeily

Potkunyrkkeily on erittäin monipuolinen urheilulaji, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lajissa on kehittynyt kilpailutoiminta, mutta sen kuntomuodot ovat yhä suositumpia. Suomalaiset mies- ja naispotkunyrkkeilijät ovat voittaneet useita arvokilpailumitaleita.

Potkunyrkkeily eli kickboxing on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto ja erittäin monipuolinen urheilulaji. Harjoituksiin kuuluu muun muassa lihaskunnon ja kestovoiman parantamista, nopeusharjoitteita, lajivoiman kehittämistä, perustekniikkaa, paritekniikkaa, välineharjoittelua, otteluharjoituksia, nyrkkeilyharjoitteita ja venyttelyä.

Potkunyrkkeilyä voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoitella voi kohentaakseen kuntoa, parantaakseen koordinaatiokykyä, hankkiakseen paremman itsepuolustustaidon ja ennen kaikkea nauttiakseen mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa. Iso osa Suomen useasta tuhannesta potkunyrkkeilijästä on mukana kuntoilumielessä.

Marko Laulainen

Liikunta ja urheilutaustaa.

Valmentaja

Koulutettu ohjaaja / opettaja

Marko Laulainen

Marko Laulainen

Valmentaja

p. 044 070 0466

e. info@fhb.fi

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 5B, 13500 Hämeenlinna

Rautaista valmennusta - positiivisella asenteella!

Ajanvaraus

Clicky