House of Balance
TERVETULOA
Ajanvaraus

Meiltä saat

kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hyvinvoinnin.

Itsepuolustustaitoa, kunnonkohotusta etsiessäsi tsekkaa Valmentaja Marko Laulaisen sivut Fight House

Kattavan listan FHB.fi tarjoamista palveluista, kuvauksineen löydät Varaaheti.fi ajanvaraus -palvelusta.

FHB logo

Personal trainer

Kuntoilun aloittamisessa kannattaa edetä maltilla. Joka päivälle treenejä ei kannata mahduttaa. Onhan se hienoa, että intoa piisaisi, mutta liikuntainnon lopahtaminen tulee vastaan nopeammin, jos puhti loppuu. Liikkuminen pitää sovittaa muun arjen lomaan niin, että ehtii hoitaa velvoitteensa. Siihen on hyvä ottaa oma henkilökohtainen valmentaja, joka osaa antaa ohjeet maltilliseen kuntoiluun ja opastaa ruokavaliot kohdalleen.

FHB logo

Lihashuolto

Lihashuolto on myös hyvä aloittaa ennenkuin on totaalisesti jumissa. Hieronta, venyttelyt, hemmotteluhoidot, akupunktio, auttavat ehkäisemään ja avaamaan lihas- ja kehomielen lukkoja. Näissä kaikissa voimme auttaa sinua. On helppoa kun saa kaikki hyvinvointiin tarvittavat palvelut yhdestä paikasta, ammattilaisilta jotka tietävät tavoitteesi, tapasi liikkua, tehdä töitä ja muut kehon kommervenkkisi. Tehdään arjesta yhdessä parempi..

FHB logo

Rentoutuminen

Pelkkä kuntosalilla hikoilu ei ole se onneen nostava harrastus vaan liikkuminen monipuolisesti, lihaskuntoa ja kestävyyttä sopivassa suhteessa. Rentoutuminen on yhtä tärkeää. Kiireiseksi ampaisevan arjen keskellä olisi hyvä löytää hetki itselle. Ohjattua rentoutumista on hyvä kokeilla, siitä saa hyvät opit kotiin harjoiteltavaksi. Ja kuinka ihana olo sen jälkeen tulee kun stressitaso laskee, verenpaineet laskee, mieli rauhoittuu ja ajatukset selkenevät. Ohjatun rentoutuksen voi myös tehdä luonnon keskellä.

Hämeenlinna

House of Balance

Nyt on hyvä hetki aloittaa kuntoilu, jo ihan oman jaksamisen kannalta. On tieteellisesti tutkittu ja havaittu liikuntaa harrastavien olevan onnellisempia, tiedä sitten millä mittareilla se on mittailtu. Tutustu liikuntapalveluihimme ja ryhmätunteihimme.

Nyt meillä on uudet tilat Ratasniityn alueella, teollisuuskatu 5B. House of Balancessa on 2 hoitohuonetta. Erilaisia hoitoja tekee Iina Perkiö koulutettuna hierojana avaa lihasjumit.

Liikkuvuus valmennuksessa

Autan pääsemään eroon liikkuvuusrajoituksista ja epätasapainotiloista, jotka aiheuttavat ongelmia kehon liikkeen ja voimantuotossa. Valmennuksella saadaan suorituskyky palautettua optimaaliselle tasolle, parantaen lihasten voimaa tuottaa liikettä ja viedä se liikeradan loppuun asti. Kehon hallinta ja tasapaino, nopeus ja voima paranee.
Liikeradat voivat olla vajaat tai vääristyneet, lihaksista johtuvista epätasapainotiloista tai opituista liikeradoista jotka ovat vääriä. Myös leikkausten ja vammojen jäljiltä liikkuvuusrajoitteita syntyy ja ne on hyvä saada korjattua jo heti toipumisvaiheessa.
Myös ikä tuo omat haasteensa liikkuvuuteen. Tehdään liikkuvuustestit, ja niiden pohjalta liikkuvuusharjoittelun ohjelmointi. Ohjelmoinnissa katsotaan rytmitys omaan lajiharjoitteluun sopivaksi, oikeat harjoitteet oikeaan aikaan.
Tässä todistus suoritetusta koulutuksesta Liikkuvuus valmentaja

Mobility Circuit

Liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa!
Hauska, tehokas, erilainen kiertoharjoittelu jossa tehdää kolme 7 min erää kahta pääliikettä ja 45 sek väliliikettä. Lopussa hermostoa rauhoittavaa jäähdyttelyä.
Vaikeusasteita on 5 ja taso vaihtelee tunneittain.
Loistava vaihtoehto jos haluat kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa!
Todistus suoritetusta koulutuksesta M-Circuit

Fight House

Fight Housen puolella Iina toimii myös jumppien vetäjänä, kuntosaliohjaajana ja Personal Trainerinä Marko Laulaisen kanssa. Salissa toimii Hämeenlinnan Kamppailukeskus (linkki johtaa facebook:iin) ja heillä iltaisin kamppailu ja itsepuolustuslajeja.

Fight House

Palvelut

Ajanvaraus sivuilta löytyy kattava luettelo palveluistamme. Tässä muutama luokiteltu esittely.

plus
personal trainer
Personal Trainer
henkilökohtainen valmentaja
plus
perinteinen kiinalainen lääketiede
Kiinalainen lääketiede
Vanhaa osaamista nykyaikaan
plus
ayurvediset hoidot
Ayurvediset hoidot
Lämmin yrttiöljy hieronta
plus
urheiluhieronta
Urheiluhieronta
Koulutetut hierojat
plus
rentoutushoidot
Rentoutushoidot
Tiibetiläiset äänimaljat ja rumpu
plus
raskaushieronta
Raskaushieronta
Odottavan äidin rentoutus

PT Iina Perkiö

Opinnot, koulutukset ja tutkinnot

Meidän tiimi

Ammattilaiset töissä sinua varten!

Iina Perkiö

Iina Perkiö

Personal Trainer
p. 045 127 8616
e. info@fhb.fi

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 5B, 13500 Hämeenlinna

Rautaisella ammattitaidolla, laadukkailla välineillä ja positiivisella asenteella - Meiltä tulee kotiin ja työhön hyvinvoivia iloisia asiakkaita!

Ajanvaraus

Clicky